nokia 5800 xpressmusic

2 октомври 2008 § 2 Коментари

първият телефон на nokia със сензорен дисплей и s60 5th edition се появи на бял свят според очакванията. продажбите започват след броени дни, а цената от 279 евро със сигурност ще го направи пазарен хит – това е горе долу половината от цената на конкурентите. да не говорим, че на практика телефона няма реална конкуренция в тази ценова категория. тук е мястото за въпроса – щом за 279 евро получаваме такава функционалност, каква ще получим за 500 евро в лицето на флагмана със сензорен дисплей на nokia?

недостатъци има разбира се – резистивен дисплей (според nokia това е заради хората от азия, които предпочитат да въвеждат текст ръкописно) и леко недодялан и непостоянен интерфейс, което може да се пооправи след някой ъпдейт.

Advertisements

§ 2 Responses to nokia 5800 xpressmusic

  • […] първият телефон на nokia със сензорен дисплей и s60 5th edition се появи на бял свят според очакванията. продажбите започват след броени дни, а цената от 279 евро със сигурност ще го направи истински пазарен хит – това е горе долу …[Continue Reading] […]

  • Forexprogramma каза:

    Поскольку я не обладаю искусством письма и не могу наиболее ярко выразить здесь мою нескончаемую благодарность вам за ваш божественный талант, я просто скажу спасибо.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading nokia 5800 xpressmusic at dgtl.

meta

%d bloggers like this: