безплатен push email за e61

19 ноември 2006 § 2 коментара

ед подсказва, че няма нужда да плащате на m-tel за blackberry, след като може да получите същата функционалност напълно безплатно. нужно е само да дръпнете (в e61 то е инсталирано предварително) приложението на Nokia Mail For Exchange и да се регистрирате за услугата Mail2Web LIVE. разбира се в клиента трябва да направите съответните настройки, но това е работа за секунди. най-интересното идва после. тъй като активно използвам моят email адрес в gmail исках неговото съдържание да бъде „пушвано“ към телефона ми. за целта в настройките на пощенската кутия избрах копие от всички входящи писма да бъде препращан на адреса ми в сървъра на Mail2Web откъдето след това автоматично пристигат и в телефона. услугата може да синхронизира още контактите и задачите от outlook, но от това нямам нужда и не съм го пробвал.

screenshot0002.png

screenshot0001.png

може да се зададе периода на активност – т.е. през какво време да работи клиент в пиково (работно) и извънпиково (неработно) време…

screenshot0003.png

update: всъщност ‘безплатна’ не е точната дума, която описва услугата на mail2web. приложението генерира немалък трафик и стопява доста бързо батерията. засега спрях да го ползвам.

Реклами

§ 2 Responses to безплатен push email за e61

  • metaend каза:

    аз ползвам morange – перфектно е. има push e-mail – могат да се нахакат безброй акаунти, има и push rss, file, contact sharing. трябва да си постоянно онлайн, което ще рече по-малко живот на батерията, обаче..

  • momchil каза:

    аха, пробвах го и това… иначе решението на mail2web е добро, само да не топеше бързо батерията. а иначе предполагам трафика е характерен за всички подобни услуги. seven също имат тяхна технология, но нещо не работи коректно с gmail – препраща ми и моите писмата, които съм изпратил от сайта.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading безплатен push email за e61 at dgtl.

meta

%d блогъра харесват това: